“Korsan emlakçı mağduru olmayın”

“Korsan emlakçı mağduru olmayın”

 Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, son zamanlarda artan emlak dolandırıcılığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Başkan Ahmet Pekin,...

 

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, son zamanlarda artan emlak dolandırıcılığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Pekin, Emlak piyasasının hemen hemen her kesimi ilgilendirdiğini, çoğunlukla ihtiyaçtan ve bazen de yatırım amacıyla başvurulan yollardan biriolduğunu belirrterek bazı vatandaşların, dolandırıcıların ve hiç bir resmi kayıdı olmayan sözde bazı emlakçıların tuzağına düştüğünü kaydetti. Ahmet Pekin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada vatandaşların bu tuzaklara düşmemek için uyanık olması gerektiğinin de altını çizerek,  '' Piyasada emlakçı diye tabir edilen ve bu sektörde hizmet veren insanları tanımak ve gayrimenkul sektörünün neresinde olduğunu, bu sektörde ne kadar başarılı olduğunu, neleri bilip bilmediğini, sektöre ne kadar hâkim olduğunu bilmek gerekir.  Bunu bilmek yatırımcının en doğal hakkıdır. Bunun da ötesinde doğru yatırım için yapılması gereken de budur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.