Koronavirüsün öncü savaşçılarına  Büyükşehir’den meyve desteği

Koronavirüsün öncü savaşçılarına Büyükşehir’den meyve desteği

Koronavirüsle mücadelede en ön saflarda yer alan Kocaeli filyason ekiplerine ve acil servis çalışanlarına Büyükşehir Belediyesi her fırsatta yardım elini uzatıyor.

Daha önce lojistik, ulaşım gibi birçok konuda sağlık çalışanlarına destek veren Büyükşehir Belediyesi, ekipte görevli personelin bağışıklık sistemini güçlendirmek için meyve desteği veriyor.

 

EN BÜYÜK GÖREV ONLARIN

Çin’de meydana çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgının ardından Türkiye’de kapsamlı bir mücadele başladı. Enfeksiyona yakalanan hastalara  ve temaslılara müdahale için sağlıkçılardan oluşan filyasyon ekipleri önemli bir görevi yerine getirmekte. Mücadelenin başladığı ilk günden itibaren hastalık ile mücadelede en ön saflarda görev yapan Kocaeli filyasyon ekibinin en büyük desteği ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi.

 

MEYVE DESTEĞİ

Kocaeli filyasyon ekipleri için daha önce ekipmandan lojistiğe kadar birçok konuda yardım eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ekipte görevli personelin ve acil servis çalışanlarının  bağışıklık sistemini güçlendirmek ve motivasyonlarının arttırılması amacıyla ara öğün için meyve desteği sağlıyor.

 

GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ İÇİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde ve acil serviste görevli personele gün aşırı meyde dağıtımı yapılacak. Ekiplere her öğün için muz ve elma verilecek. Dağıtımlar bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla başlatıldı. Barış Ayar

 

2-074.jpeg3-043.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.