“Körfezi Türkiye’den bir sahile benzetin”

“Körfezi Türkiye’den bir sahile benzetin”

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Taşdemir Büyükşehir’in sosyal medya hesabından İzmit Körfezini Maldivlere benzeten paylaşıma tepki göstererek, “Körfezi benzeteceksiniz Türkiye’den bir sahile benzetin, bari tatiliniz ucuza gelsin” dedi

Uzun süredir müsilajın kapladığı İzmit Körfezi’nde uzun zaman sonra tertemiz bir görüntü ortaya çıktı. Bu görüntülerin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye hesabından İzmit Körfezini Maldivlere benzeten bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım üzerine Engin Taşdemir sosyal medya hesabından tepki gösteren bir açıklama yaptı. CHP’li Engin Taşdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aklımızla dalga geçiyor. İzmit Körfezi’ni 2004’ten bu yana pisliğe bulayan büyükşehir belediyesi müsilajın baş sorumlusu olduğunu unutmuş gibi hareket ediyor. Bugün plankton nedeniyle körfezin rengi değişti. Belediye körfezi Maldivlerle bir tutan bir paylaşımda bulundu. Biz bunların Maldiv sevdasını çok iyi biliyoruz.

“BARİ UCUZ YAPIN”

2012 yılında eski başkanları Sn. İbrahim Karaosmanoğlu Maldivlere deniz uçağı bakmaya gidiyorum diyerek günlerce tatil yapmıştı. Belediye parasıyla, belediyenin pek çok bürokratı Maldivlerde tatil yaptı. Oysa iddiaları Kocaeli’yi deniz uçağı üssü yapmaktı. İstanbul’a uçan tek bir uçağa bile sahip çıkamadılar. Sekaparka yaptıkları, binlerce lira harcadıkları deniz uçağı iskelesi çürüdü. Deniz uçağı hayal kaldı, Maldivler ise hala bunların akıllarından çıkmadı. Sanıyorum ki belediyede yine Maldivlerde tatil yapmak isteyenler var. Bu halkın parasını daha fazla çarçur etmeyin. Körfezi benzeteceksiniz Türkiye’den bir sahile benzetin, bari tatiliniz ucuza gelsin. Yapmayın desek de yapacaksınız, bari ucuz yapın” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

 

engin-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.