“Körfez’i suya muhtaç ettiler!”

“Körfez’i suya muhtaç ettiler!”

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Körfez’de birçok mahallede yaşanan su kesintileri nedeniyle vatandaşın mağdur edilmesini eleştirdi.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Körfez’de başlayan su arızları nedeniyle vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadığını ifade ederek, “Ayağınızın altına servet yatırdık’ diyerek billboard belediyeciliği yapanlar, bugün Körfez’i suya muhtaç ettiler. Körfez ilçemiz, iktidarın beceriksizlikleri nedeniyle yıllardır hak ettiği değeri göremedi. Onlarca sorunu hala çözülmeyi bekleyen güzel ilçemizde vatandaşlarımızın temel ihtiyacı olan su hizmetini bile sağlıklı bir şekilde yürütemiyorlar. 28 Ocak Cuma günü bazı mahallelerimizde başlayan arızılar bugün hala giderilemedi. Vatandaşlarımız çağ dışı uygulamalarla tankerlerden su almak zorunda bırakılıyor.

“REKLAM BELEDİYECİLİĞİ!”

48 saati geçen kesintiler nedeniyle Körfez halkı hiç hak etmediği şeyler yaşıyor. Gerek belediye ekipleri gerekse İSU Genel Müdürlüğü, vatandaşın mağduriyetini gidermekten aciz bir durumda olduğunu bir kez daha gösterdi. Ne yazık ki reklam ve billboard belediyeciliğinin sonu budur. ‘Ayağınızın altına servet yatırdık’ diyerek böbürlenen AK Parti anlayışının ilçemizi getirdiği noktayı üzülerek izliyoruz.

“CİDDİYETSİZLİK VE İŞ BİLMEZLİK!”

Körfezli vatandaşların 2023 yılında hala böyle sorunlarla baş başa bırakılması kabul edilebilir değil. Hem şehrimizin hem de ülkemizin ciddiyetle yöneten yöneticilere ihtiyacı var. Bu ciddiyetsizliği ve iş bilmezliğin sonu yaklaşıyor. Körfezliler kendilerini önceleyen, hizmetlerini aksatmayacak, önce vatandaşları düşünen ona göre plan ve proje yapan anlayışa kısa zaman sonra kavuşacaktır. Buna inancımız tamdır” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.