Körfez’de futbol topu dağıtıldı

Körfez’de futbol topu dağıtıldı

Körfez Belediyesi, basketbol ve voleybol  branşlarında eğitim gören öğrencilerin ardından bu kez de futbol eğitimi alan bin sporcuya top dağıttıBİN...

Körfez Belediyesi, basketbol ve voleybol  branşlarında eğitim gören öğrencilerin ardından bu kez de futbol eğitimi alan bin sporcuya top dağıttı

BİN ÖĞRENCİYE VERİLDİ

Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde basketbol ve voleybol eğitimi gören öğrencilere geçtiğimiz ay dağıtılan topların ardından bu kez futbol eğitimi alan öğrencilere top dağıtımı gerçekleştirildi. Körfez Spor Akademileri Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Spor Koordinatörü Metin Özkan, meclis üyeleri, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu ile öğrenciler ve veliler katıldı.

GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende kürsüye çıkan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bugün burada geleceğimiz dediğimiz çocuklarımızın heyecanını görünce bizler de mutlu oluyoruz. Pırıl pırıl bu yavrularımızı gerek spor gerek sanat, ilim ve kültürle gelecekte başarılı olmalarını sağlamak adına ekibimizle birlikte göreve geldiğimiz günden itibaren titizlikle çalışıyoruz. Tabi öncelikle siz velilere teşekkür etmek istiyorum  “ şeklinde konuştu.

SPORCULAR HEYECANLIYDI

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Körfez Belediye Başkan İsmail Baran, “ Velilerimiz evlatlarının geleceği için onları spor okullarımıza getirerek, geleceğe hazırlıyorsunuz. Öğrencilerimiz de onlara sunulan bu imkanları  en iyi şekilde değerlendirecek ve bu ülkenin geleceğinde önemli birer birey olmak için çalışacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere tek tek toplarını takdim etti. Öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.