Korfbolcularımız Avrupa üçüncüsü

Korfbolcularımız Avrupa üçüncüsü

Polonya'da düzenlenen Avrupa Korfbol Şampiyonası B serisi müsabakalarına katılan Milli Takımımız bronz madalyanın sahibi oldu.

8 ülkenin mücadele ettiği şampiyonanın grup maçlarını yenilgisiz lider olarak tamamlayan Türkiye, yarı finalde ev sahibi Polonya ile karşılaştı. Polonya karşısında istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan takımımız müsabakadan 21 - 11 mağlubiyetle ayrıldı. Üçüncülük maçında İskoçya karşısına çıkan milliler baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 17-9 kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu.

 

“AÇIKÇASI SEVİNEMEDİK”

Düzenlenen ödül töreninin ardından madalyalarını alan milliler buruk bir sevinç yaşadı. Takımın Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi, Başantrenör Yüksel Abdikoğlu “Emeği geçen bütün sporcularıma, teknik heyetimize, federasyon başkanımıza, asbaşkanımıza, genel sekreterimize, büro çalışanlarına, genel müdürlük ve gençlik ve spor bakanlığımıza, Crendon Airlines yöneticileri ve büro çalışanlarına sporcularımızın kulüplerine, ailelerine, bizi gönülden destekleyen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

avrupa-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.