‘Köpeğimi çaldın’ kavgasında 2 kişiyi vurmuştu, tutuklandı

‘Köpeğimi çaldın’ kavgasında 2 kişiyi vurmuştu, tutuklandı

İzmit Halkevi mevkiinde çıkan köpeğimi çaldın kavgasında tartıştığı kişi ile yoldan geçmekte olan bir vatandaşı yaralayan Ü.S., polis ekipleri tarafından yakalanarak sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı

İzmit Şehabettin Bilgesu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, U.S. isimli kişi, köpeğini çaldığını iddia ettiği Ü.S ile karşılaştı ve aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen ve kavgaya dönüşen olayda, Ü.S kendisini suçlayan U.S’nin üzerine, silahını çekerek ateş açtı. Açılan ateş sonucu U.S sol bacağından ve sağ ayağından yaralanırken, olay esnasında yoldan geçtiği öğrenilen M.M.’de yerden sekerek eline isabet eden kurşunla yaralandı.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONDU

Çevrede olayı görenlerin ihbar etmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan U.S.'yi Kocaei Üniversitesi Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırırken yaralı M.M. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ü.S. polis tarafından yakalanarak polis merkezine götürüldü. Emniyete götürülen zanlı Ü.S isimli tamamlanan işlemleri sonrasında sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

silah-(2).jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.