Koordinasyon ve bilgilendirme toplantısı

Koordinasyon ve bilgilendirme toplantısı

VELİLER VE ÖĞRETMENLER:  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde engelli öğrencilere hizmet veren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde...

VELİLER VE ÖĞRETMENLER:

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde engelli öğrencilere hizmet veren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde velilerle öğretmenler, koordinasyon ve bilgilendirme toplantısında biraraya geldi. Çocukların sosyal ilişkileri, davranışları, başarıları, yetenekleri ve gelişimlerinin aktarıldığı buluşmada öğrenci velileri memnuniyetlerini ifade etti. Veliler, çocuklarının merkezdeki eğitimlere başladıktan sonra el becerileri kazandığı, kendilerini çok geliştirdiği, öz güven kazandıklarını belirti.

 Toplantı öncesi velilere “Engelli Hakları” ve “Engelli Bireylerin Aile İçi İletişimi” konulu bilgilendirme semineri verildi. Ayrıca veliler öğrencileri hakkında uzman eğitmenlerle baş başa görüşebilme imkânı buldu. Merkezde gerçekleştiren veli toplantısına, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse de katılarak velilerle görüş alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.