Konum attı. "Herşey dahil" oda sattı!

Konum attı. "Herşey dahil" oda sattı!

Opsan Orijinal Sac Parça’da kaynak operatörü çalışan Ahmet Köroğlu ilk tatiline sendikası Türk Metal sayesinde çıktı. Köroğlu sorumuz üzerine, “Didim’i tavsiye ederim tabi. Hatta sosyal medyadan paylaştım. Oteli soran oldu” dedi

Demedim mi Didim Diye

Aktan USLU – Filiz OCAK

28 – Gebze / Fahri Didimliler Derneği!

 

29-gebze-fahri-didimliler-dernegi.jpg

Foto: Kocaeli Aydınlılar Derneği yönetimi

 

 

Bugünkü dizimizin künyesinde yer alan fotoğrafı, Kocaeli Gazetesi’nin sitesinden edindik. Kocaeli Aydınlılar Derneği’nin 2020 yılında, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne denk gelen 8 Mart tarihli kongresinde Başkan Olgun Koçak seçime tek liste girerek güven oyu aldı. Koçak, ilimizde 3 bin Aydınlı’nın yaşadığını söyledi…

 aile-1.jpegaile-2.jpeg

6.5  yıldır Gebze Güzeller OSB’deki Opsan Orijinal Sac Parça’da kaynak operatörü çalışan Ahmet Köroğlu, Merve Köroğlu ile evli. Çiftin Ertuğrul adlı bir oğulları var. Opsan’dan önce yine Türk Metal’e üye sendikalı olarak Baynok ve Siemens’te çalışan Köroğlu, sorularımıza şu yanıtları verdi:

 

Sendikanızla çıktığınız tatil hariç, tatile çıktınız mı?

 

-         Hayır, çıkmadım. Sadece bekarken Antalya’ya gittim. O da tatil için değil formasını giydiğim Özdemir Spor Kulübü’nü temsilen tekvando turnuvasında mücadele etmek için.

 

-         Didim’e ilk gelişinizi değerlendirir misiniz?

 

-         İlk tatilimde ve herşey çok güzeldi. Otelden dışarı çıkmaya gerek görmedik. Didim’in denizini, kumunu, güneşini çok beğendik.

 

-         Pide (Nazilli), bamya (Söke) yiyip zeytinyağlı (Didim) çeşitlerini tattınız mı?

 

-         Pide genelde vardı ama ben çok yemek seçen biriyim. Köfte, pilav, patates kızartması varsa patates kızartması yerim. Başka bir şey yemem. Zeytinyağlıların tanıda bakmadım.

 

-         Otel personeli ile hiç diyaloğun oldu mu?

 

-         Genelde oluyordu zaten yardımcı oluyorlar bir sorunumuz olduğunda falan hemen ilgileniyorlardı. Hizmet kalitesinden ve yaklaşımları oldukça iyiydi. Animatörler ile sohbet ettim. Havadan sudan konuşup Didim’i anlatıyorlardı.

 

-         Onların anlattıkları üzerinden ileri de diyelim ki emekliye ayrıldın veya sendikasız çalışıyorsun yaz tatiline gidecek bütçende var Didim’i tercih eder misin? 

 aile-2.jpeg

-         Ederim tabi hatta benim sosyal medyada ki paylaşımlarından sonra Didim’i çok kişi seçti. Oteli falanda soran oldu.  Havasından suyundan ötürü gerek yaz mevsiminde tatil yapmak gerekirse öyle bir fırsat doğarsa yazlık edinmek için yatırımda bulunabileceğim bir kent Didim.

 aile-3.jpeg

-         Ne tür eğitimler gördünüz orada eşiniz memnun kaldı mı? 

 

-         Aile sağlığı için vs böyle genel şeyler. Eşimde çocuğumda genel olarak memnun kaldık. 

 

-         Söylemek istediğiniz başka şeyler var mı? 

 apollon-114-001.jpg

-         Ömrümüzün bu vakte kadar ki tek tatilini geçirmemize sebep olan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak, şube başkanımız, işyeri baştemsilcimiz ve firma yöneticilerimize bu olanağı sağladıklarından ötürü teşekkür ederim.

 **

TAM BİR CUMARTESİ SOHBETİ OLDU

 

 

Konuklarımızı Cookiee’s

Kafe’de ağırladık

 dortlu-1.jpg

Türk Metal Sendikası Gebze 1 No’lu Şube’nin sendikaları ile Didim’e giden işçilerinin bir kısmıyla gazetemiz, bir kısmıyla sendikanın şubesinde görüşmüştük. Sendikası ile Bodrum’a giden Opsan temsilcisi Alparslan Yıldız ve bugün sütunlarımızı açtığımız kaynak operatörü Ahmet Köroğlu ve Ferro Döküm işçisi Hakan Kurt ile Gebze Yeniçarşı, Yıldız Caddesi üzerindeki Cookiee’s Kafe’de görüştük. Yıldız ve Kurt ile görüşmelerimizi önümüzdeki günlerde yayınlayacağız. Her üçü de Aktan Uslu ve Filiz Ocak’ın sorularını birlikte yayınladı.

 

**

Demedim mi Didim Diye    yarın 

Aktan USLU 

29 – Deprem sonrası Covid esnası toplanma alanı

Akbük Belediyesi kapanmamalı…

Beach clup plajları yıkılmamalıydı!

 

sukran-ozturk-taylandda-2017.jpg

Foto: Şükran Öztürk Tayland’da, 2017

 

Gölcük’e İzmit Körfezi’nde denizden 20 kilometre mesafedeki Gebze, 17 Ağustos’ta Gölcük, Adapazarı, Yalova olmanın eşiğinden kaya marka zemini sayesinde kurtarırken çok sayıda kişi o günün korku ve kaygısıyla Ege ve Akdeniz’e göç etti..

Onlardan biri..

ANAP Gebze İlçe kurucu Başkanı merhum Enis Öztürk’ün eşi Şükran Öztürk, Akbük’ü anlattı..

Şükran Öztürk, Covid sürecinde iki sene kesintisiz konakladı. 

Akbük Belediyesi kapanmamalı…

Beach clup plajları yıkılmamalıydı!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.