Kontrolden çıkan beton mikseri, köprüden uçtu

Kontrolden çıkan beton mikseri, köprüden uçtu

Başiskele Kullar varyant köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan beton mikseri, karşı şeride geçerek bir otomobile çarptıktan sonra köprüden aşağıya uçtu. Feci kazada 3 kişi yaralandı.

D-130 karayolu Başiskele’de meydana gelen trafik kazasında, Gölcük istikametine seyir halinde olan İdris K. idaresindeki 41 AJC 593 plakalı beton mikseri, Kullar Varyant köprüsü üzerinde bilinmeyen bir nedenden kontrolden çıkarak karşı istikamete geçti. Burada Erkan Y. idaresindeki 41 AAZ 957 plakalı otomobile çarptıktan sonra demir bariyerleri parçalayan mikser, yolun yanında bulunan özel bir otomobil onarım servisinin duvarına da çarparak köprüden aşağıya uçtu.

 

3 YARALI

Çevrede kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada beton mikserinde bulunan yaralılardan sürücü İdris K. ile oğlu Kazım K. ve otomobil sürücüsü Erkan Y. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun her iki yönünde de trafik kontrollü olarak verildi. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kaza nedeniyle iş yerinde ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

mikser-2.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.