Konservatuvar eğitmenlerinden muhteşem konser

Konservatuvar eğitmenlerinden muhteşem konser

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen konserde, birbirinden eşsiz eserler seslendirilirken konservatuvar öğrencileri tarafından oluşturulan oda orkestrası yetenekleriyle hayran bı

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Batı Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği bölümleri eğitmenleri tarafından düzenlenen konserde, katılımcılar müziğin doyumsuz lezzetine şahitlik etti. Farklı müzik dallarından çok çeşitli ve renkli eserlerin seslendirildiği konser, katılımcılar tarafından zevkle dinlendi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Arif Usta, Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer’in katıldığı konser sonunda tüm eğitmenlere çiçek takdim edildi. Eğitmenler tarafından seslendirilen ve çalınan eserlerin zevkle dinlendiği konserde müzikseverler keyifli bir akşam yaşadı. Konservatuvar öğrencileri tarafından oluşturulan oda orkestrası izleyicilerle ve eğitmenleriyle birlikte “Memleketim” isimli şarkıyı hep birlikte söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.