Kömürcüler OSB’de sona doğru

Kömürcüler OSB’de sona doğru

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Kömürcüler OSB’yi ziyaret ederek OSB’nin kısa zamanda tamamen taşınacağını yönünde görüş belirttiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman dün Dilovası’nda gün boyu ziyaret ve temaslarda bulundu. Ziyaretlerde Yaman’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir eşlik etti. Yaman, Şayir, Yıldırım ve beraberindekiler ilk ziyaretini inşaat çalışmaları başlatılan Millet Bahçesinin şantiye alanını ziyaret ettiler. 218 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak olan Millet Bahçesi’nde şantiye yetkilileri ile bir araya gelen Yaman, Şayir ve Yıldırım çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

 

ziyaretler-2-001.jpg


ÇALIŞMALARI GEZDİLER
Millet Bahçesinin ardından yenileme çalışmaları devam eden Dilovası Şehit Nihat Karadaş stadında ki çalışmaları da inceleyen Yaman ve beraberindekiler yenileme çalışmaları devam etmekte olan stadın zemin, tribün ve diğer alanlarında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Yaman, Şayir ve Yıldırım daha sonra ilçe de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler. Önce İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar’ı ziyaret eden Yaman ve beraberindekiler daha sonra Mimar Sinan Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarını ve hemşerilerini ve mahalle muhtarını ziyaret ettiler. 


HASTANEYE EK BİNA
Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Polat’ı da ziyaret eden Yaman ve beraberindekiler, ilçedeki aşılanma oranı, idari binanın revize çalışması hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Cemil Yaman ve beraberindekiler Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığının onayıyla C statüsüne geçiş süreci başlatılan Dilovası Devlet Hastanesi’nin son durumu hakkında Hastane Müdürü Şükrü Gözalan ve Müdür Yardımcısı Ahmet Demir’den bilgiler aldılar. Görüşmede hastanenin ilerleyen süreçte 25 yatak kapasitesinden 50 yatak kapasitesine çıkması için ek bina çalışmasının olacağı belirtildi.


KÖMÜRCÜLERDE SONA DOĞRU
Akşam saatlerinde de Kömürcüler OSB yönetimi ile bir toplantı yapan Yaman, Şayir, Yıldırım ve beraberindekiler kısa bir süre içerisinde kaldırılacak olan Kömürcüler OSB’nin son durumu hakkında bilgiler aldılar. Kömür faaliyetlerinin tamamına yakının durdurulduğunu belirten OSB Yönetimi son kalan kömürlerinde kısa sürede bitirilerek OSB’nin faaliyetlerinin tamamının durdurulacağını belirttiler. Kömürün kaldırılmasından sonra da OSB alanında ilerleyen süreçte ne gibi bir faaliyet alanı olacağı konusunda da fikir alışverişinde bulunduklarını belirtiler.

 

ziyaretler-3.jpg

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.