Komünistin takımı  yenilirken de alkışlandı

Komünistin takımı yenilirken de alkışlandı

BAL’da bir sezon Tunceli’yi temsil eden Ovacık Belediyespor ligi sıfır puanla tamamladı. TKP’li Maçoğlu, “Bir sahamız var. Ancak güvenlik ve kar gerekçesiyle sıkıntılı. Sezon boyunca hep deplasmanda oynadık” dedi.

Günümüz Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 2016’da Ovacık Belediye Başkanı idi. Arkadaşımız Aktan Uslu, Maçoğlu’na Ovacık’ta konuk olurken, www.binkelam.com’da yer alan röportajda Maçoğlu, şunları kaydetti:

TARAFTAR DESTEĞİ HİÇ YOKTU

“İç saha maçlarını da Tunceli’de oynadık. Bir sahamız var, ancak güvenlik ve kar yağışı gerekçesiyle sıkıntı yaşanıyordu. Sezon boyunca hep deplasman oynadık. Taraftar desteği hiç yoktu, yedeklerle beraberdik o kadar. Maçı kazanma kaybetme beni hiç rahatsız etmiyordu. Kaldı ki 24 maçın tamamını kaybettik. Top oynadı bizim çocuklar. Kentleri gezdi, insan tanıdı.

YENİLİRKEN DE ALKIŞLANDIK

 

Kazanınca biraz sevinirsiniz belki ama o kadar, sevinirsiniz yani. Bizim çocuklar tecrübe kazandılar. Bölgesel ligde yılın en centilmen takımı seçildi benim bildiğim. Hiç kavgası olmayan, yenildiği halde kimseye karışmayan etmeyen bir takımdık biz. Yenilirken de alkışlanan bir takımdık.

 

 

 VEFASPOR ÇAYIROVA’DA STADI

“BULAMADI” TUNA KÜME DÜŞTÜ

 

Gebzespor ve Çayırovaspor’un da yer aldığı 2016-2017 BAL 12’nci Grup şaibeli bir küme düşmeye zemin oldu. Ligin son haftasında Çayırova’da stadın yolunu “bulamayan” Vefa’dan sebep Tuna direk küme düştü

 

KARTAL’DA TALİH KÖR SALİH

YÜRÜ YA ÇENGELKÖY…

 

BAL’daki adaletsizlikler bazen dram, bazen düğün dernek. Kartalspor’a bakınca tam bir Kör Salih… Çengelköyspor’a göz atınca Allah, “Yürü ya…” demiş!

 

 

SİİRT DERBİSİNDE OLAY: 14 YARALI

 

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Kurtalanspor'la Siirt 1. Amatör Lig şampiyonu Kartalspor baraj maçında karşı karşıya geldi…14 yaralı!

 BAŞARAN BAŞA ÇIKAMADI

 2016-2017 futbol sezonu öncesi 9 takımın kulübü BAL’a katılmayacağını açıkladı. O takımlar arasında Kocaeli’den İzmit temsilcisi Bekirpaşa Başaranspor da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.