Komşuda keyifler yerinde 

Komşuda keyifler yerinde 

TFF 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor Topuk Yaylası’nda gerçekleşen ikinci kamp döneminde çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürürken kırmızı siyahlı ekipte moraller yerinde.

TEMPOLU İDMANLAR

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Tunahan Akdoğan önderliğinde Düzce’de Topuk Yaylası’nda günde çift antrenmanla sürdüren Gölcükspor’da çalışmaların temposu her geçen gün artarken tüm ekip artan tempoya ayak uydurmaya çalışıyor. Kırmızı siyahlı ekip antrenmanların yanı sıra Topuk Yaylası’nda birkaç hazırlık maçı oynayacak.

SAÇLAR KESİLDİ

Topuk Yaylası’nda kırmızı siyahlı ekibin çok çabuk bir birine oyum sağladığı görülürken Gölcükspor altyapısından ikinci etap kampına katılan gençlerin gelenek gereği saçları kesildi. Genç futbolcuların saçlarının kesiminde Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’da eşlik etti. Ayrıca kırmızı siyahlı ekipte başarılı performansıyla dikkat çeken genç futbolcu Batınay Korkmaz’ın profesyonel imza attığı öğrenildi.

AKDOĞAN MEMNUN

İkinci etap kamp çalışmaları öncesinde yeni transferlerin takıma katılmasının çok iyi olduğunu belirten Gölcükspor Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan “Yeni transfer olan isimlerin kampta diğer oyuncularla birlikte olmaları bizim açımızdan çok iyi oldu. Gençler ve tecrübeli isimlerin kaynaşması için bu kamp çalışmamız çok iyi geçiyor. Sezon başlayana kadar eksiklerimizi gidederek lige hazır girmeyi planlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.