Komşu dayanışması

Komşu dayanışması

Doğu Anadolu’da birbirine sınır komşusu olan Ağrı ile Erzurum’un ilimizdeki federasyon başkanları bir araya geldi. Başkanlar Dursun ve Yıldırım fikir alışverişi yapmakta sözleşti.

Geçen hafta yoğun katılım ile hayata geçirilen Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulunda görevli dernek başkanları ile birlikte Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu - KEDFE’yi ziyaret etti. KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi Ağrılılar Federasyonunu yeni yaptıkları federasyon merkezi binasında ağırladı. Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki federasyon yönetim kurulu birbirlerini tanıma imkanı buldu.
KONSEYDE BİRLİKTEYDİLER

Geçmişte iki başkan Dilovası ilçesinin ilçe olma sürecinde kent konseyinden çeşitli sivil platformlarda yöre derneklerinde çalışmış olmaları ortamın sıcak ve içtenliği gözlerden kaçmadı. Samimi dostluk içerisinde geçen ziyaretin sonrasında KEDFE’nin yeni yapılan federasyon merkezi binası gezildi. Başkan Yıldırım, “Erzurum ili bizim Ağrı ili ile komşu il olması hasebiyle komşunun komşu üzerindeki hakkını gözeterek değerli dostum Tekin Dursun ve Yönetim kurulunu ziyaret edip engin tecrübelerinden faydalanmak istedik” dedi.

Yıldırım, ‘KEDFE, Kocaeli halkına ve Erzurumlu hemşerilerine örnek çalışmalar yaparak Türkiye gündeminde kurumsal bir kimlik kazanmıştır. Sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yapmak karşılık beklemeden fedakârlık yapmaktır” diye konuştu.
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN 
KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonun Başkanı Ömer Yıldırım’ın ve yönetim kurulu üyelerinin çok güzel işler yapacağından kimsenin şüphesi olmamasını dileyerek, ‘Yıldırım’ı en iyi ben tanırım, başarılı üretken aktif hırslı ve bir o kadar yılmadan mücadeleci bir yapısı olan kardeşimdir. Burada Ağrılı hemşerilerimize düşen görev KADEF’e ve yönetim kurulu arkadaşlarına omuz vererek bu çiçeği burnundaki federasyonlarına sahip çıkmaktır” dedi.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyon başkanı Yıldırım ve beraberindeki heyet KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a Kuranı-ı Kerim yazılı bir tablo taktim etti. İki komşu il federasyonunun başkan ve yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek karşılıklı fikir alış verişleri yapacaklarına dair sözleşti. (Haber Merkezi)yonetim-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.