Komisyonlara yeni üyeler seçildi

Komisyonlara yeni üyeler seçildi

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısında komisyonlara yeni üye seçimi yapıldı.

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan meclis bugün gerçekleştirildi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Gebze Belediyesi Meclis Salonunda toplanan meclise yoklama–açılış ile başlandı. 02 Mart 2023 tarihli meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunması ve oylanması ile devam edilen mecliste; Meclis 1. Başkan Vekili olarak Mahmut Yandık seçilirken Meclis 1. Yedek Kâtibine Okan Şen seçildi. Encümene 3 Üye seçiminde ise; Sedat Çelik, Vahip Angur ve Şenay Önder seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna Ak Parti’den Komisyona Ahmet Hüseyinçelebi, Güler Şahin Gencay, Davut Kabaca, Selamet Güner, CHP’den Sinan Çeper seçildi.

YILMAZEL KÜLTÜR KOMİSYONUNDA
İmar Komisyonuna AK Parti’den Mehmet Dinç, Osman Sezer, Sefa Zengin, Hakan Kalıntaş, CHP’den Gökhan Yamen seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonuna AK Parti’den Harun Penbegüllü, Gürsoy Zengin, Sertan Tunçel, Talip Demir, CHP’den Halil İbrahim Başçiftçi seçildi. Gençlik ve Spor Komisyonuna AK Parti’den Ayhan Yılmaz, Osman Sezer, Okan Şen, Gürsoy Zengin, CHP’den ise Erhan Bölük seçildi. Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonuna; AK Parti’den Güler Şahin Gencay, Şenay Önder, Nur Şentürk Tatoğlu, Vasfiye Aydın, CHP’den Saide Arslan Çalışkan seçildi. Kültür Komisyonu Üyeliğine AK Parti’den Vasfiye Aydın, Abdullah Kahraman, Cemil Kalyoncuoğlu, Mahmut Yandık, CHP’den Şahin Yılmazel seçildi.
GÜVENÇ EĞİTİM KOMİSYONUNDA
Eğitim Komisyonuna; AK Parti’den Osman Sezer, İrfan İrtegün,
Mustafa Demirhan, İyi Parti’den Sadık Güvenç, CHP’den Cavit Kapoğlu seçildi. Marmara Belediyeler Birliğine 1 Asil Üye Ayhan Yılmaz, 1 Yedek Üye İrfan İrtegün, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğine Osman Sezer, 1 Yedek Üye Okan Şen ve Gürsoy Zengin seçilirken, Anadolu Medeniyetler Belediyeler Birliğine 1 Asil üye olarak Sefa Zengin, yedek üye olarak Abdullah Kahraman seçildi.
Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.