Komiser yardımcısı eşiyle birlikte hayatını kaybetti

Komiser yardımcısı eşiyle birlikte hayatını kaybetti

Bartın'da Efe Tur’a ait yolcu otobüsüyle çarpışan otomobilde hayatını kaybeden komiser yardımcısı Uğur Özdemir’in uzun yıllar Gebze’de görev yaptığı öğrenildi.

Bartın ile Zonguldak arasındaki yolun Akmanlar mevkiinde dün bir kaza meydana geldi. Zonguldak'tan Bartın istikametine gitmekte olan Nuri Ercan idaresindeki 50 DK 316 plakalı Efe Tur'a ait içerisinde yolcu olmayan otobüs, sürücünün rampada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek önce istinat duvarına ardından da Bartın Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Uğur Özdemir idaresindeki 40 BD 498 plakalı otomobile çarptı. Otobüs çarpışmanın etkisiyle devrilirken, otomobil ise yol kenarındaki yağmur kanalına girdi.

 

GEBZE’DE UZUN YILLAR GÖREV YAPMIŞTI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Uğur Özdemir ile eşi Emine Özdemir ve otobüsün altında kalan yedek sürücü Halit Uğur'un yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Gebze’de uzun yıllar görev yapan Uğur Özdemir’in, Bartın Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi. Komiser yardımcısı Uğur Özdemir'in, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki teyzesinin cenazesine katılmak için izin aldığı, eşiyle birlikte yola çıktıkları belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.