komeksepeti.com 1 yaşında

komeksepeti.com 1 yaşında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin KO-MEK kursiyerlerinin el emeği, göz nuru eserlerini satabilecekleri, gelir elde edip aile bütçelerine katkı sağlayabilecekleri dijital pazarı ‘’komeksepeti.com’’ adresi artık 1 yaşında.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin KO-MEK kursiyerlerinin el emeği, göz nuru eserlerini satabilecekleri, gelir elde edip aile bütçelerine katkı sağlayabilecekleri dijital pazarı ‘’komeksepeti.com’’ adresi artık 1 yaşında. Kocaeli için bir ilk olan komeksepeti.com adresi kurulduğu günden itibaren kendini geliştirerek yoluna devam ediyor. 1 yaşını dolduran komeksepeti.com adresinde bulunan el emeği göz nuru ürünler bir tık ile tüm dünyaya kolayca ulaşıyor. 

 

ÜRÜNLERİN YÜZDE 65’İ SATILDI

15 Aralık 2020’de tanıtımı yapılan komeksepeti’ne bugüne kadar 7.212 ürün eklendi. Daha yeni bir site olmasına rağmen eklenen ürünlerin yarısından fazlası yani 4.698’i satılarak büyük bir başarı elde etmiş oldu. Komeksepeti.com adresinde 6 ana ve 71 alt kategoride 377 üreticinin 2.514 ürünü yayınlanıyor. 

 

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR

Geride bıraktığımız bir yıl gibi kısa sürede kursiyerlerin ürünleri büyük bir titizlikle kurs merkezi sorumluları tarafından sistemde kayıt altına alınıyor. Daha sonra ekiplerin oluşturduğu stüdyolarda fotoğrafları büyük bir titizlikle çekilerek, sisteme yüklenebilecek hale getiriliyor. Sabır ve kararlılıkla devam eden işlemler sonucunda ekipler tarafından oluşturulan komeksepeti.com adresinde ürünler yayınlanmaya başlıyor. Komeksepeti.com vitrininde yer alan ürünler, üreticilerin adları ile listeleniyor. Dileyen kullanıcılar ürünlerinden memnun kaldıkları üreticilerin diğer ürünlerini de görüntüleyerek satın alabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.