Kolu kırılan çocuğun yardımına koştu

Kolu kırılan çocuğun yardımına koştu

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş kar yağışı nedeniyle ambulansın giremediği sokaktaki kolu kırılan çocuğu ambulansa kadar taşıdı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticileri dün bir programa katılmak üzere Darıca İstasyon Caddesi’nde bulunan Darıca Karslılar Derneği’ni gitti. Program öncesi CHP’li Gökhan Aktaş ve ilçe yöneticilerini araçlarını park etmek isterken bir ambulansın Cevahir Sokağa girmeye çalıştığını gördü. Kar yağışı nedeniyle sokağa giremeyen ambulansı bekleyen kolu kırılan çocuğu ve yakınlarını gören CHP’li Gökhan Aktaş hemen olaya müdahale etti. CHP’li Gökhan Aktaş ambulansı bekleyen hasta çocuğu kucağında ambulansa kadar taşıdı.

“ZİYARET EDECEĞİM”

Yaşanan olayla ilgili olarak gazetemize özel açıklamada bulunan CHP’li Gökhan Aktaş, “Bir programa katılmak için tesadüf oradan geçerken bir çocuğun düşerek kolunu kırmış olduğunu gördük. Olay yerine çağrılan ambulans kar yağışı nedeniyle sokağa giremiyordu. Bunun üzerine çevredekilerin de yardımıyla kolu kırılan çocuğumuzu ambulansa kadar taşıdık. Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı. Dileğimiz kolu kırılan çocuğumuzun biran önce sağlığına kavuşup ailesiyle mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşasın. Hastaneden çıkan çocuğumuzu da en kısa zamanda evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileyeceğiz” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

 

aktas-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.