Kolo bisiklet yolu istedi

Kolo bisiklet yolu istedi

Çayırova Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Deniz Kolo belediye meclisinde yaptığı konuşmada ilçede bisiklet yoluna ihtiyaç duyulduğunu hatırlattı

İYİ Parti’nin Çayırova Belediye Meclisi’ndeki tek üyesi Deniz Kolo, belediye meclis toplantısında uzun bir aradan sonra söz alıp sorular yöneltti. Deniz Kolo bir önceki meclis toplantısında Çayırova’ya kurulacak küçük sanayi sitesi için yer tahsisinde bulunulduğunu hatırlatıp öte yandan bu amaçla geçtiğimiz yıllarda kurulan bir kooperatif olduğunu anımsattı ve aidat durumunun ne olduğunu sordu.

BİSİKLET YOLU

Çayırova’da yapılacak kent meydanı için yarışma düzenlendiğini ancak içinde nelerin yer alacağına dair bilgi sahibi olmadıklarını belirten Kolo, bisiklet yollarının yapılması gerektiğini savundu. Ayrıca Darıca Belediyesi’ne örnek gösterip hemşeri derneklerinin yer alacağı kültürel etkinlikler yapılması gerektiğini savundu.

ÇİFTÇİ YANITLADI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kolo’nun sorularına verdiği yanıtta küçük sanayi sitesinin bakanlıkça planlandığını, Çayırova’da kurulan kooperatifin ise belediyeden bağımsız olmasından ötürü çalışmalarına yön verme durumlarının olmadığını dile getirdi. Kent meydanının avam projesi öncesi çalışmalarının sürdüğünü kaydedip içinde bisiklet yollarının da yer alacağını söyledi. Kültürel etkinliklerde Darıca Belediyesi kadar geniş bir alana sahip olmadıklarını buna karşın bir proje hazırlığı içinde yer aldıklarını dile getirdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.