Kol başkanları klasik geçti:  Hep destek tam destek

Kol başkanları klasik geçti: Hep destek tam destek

AKP Çayırova İlçe’nin danışma meclisinde 300 kişilik belediye kültür salonu ite kaka doldu. Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren çalışma raporu sunup Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteği ifadeyle yetindi

Adalet ve Kalkınma Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 64’ncü genişletilmiş ilçe danışma meclisinden notlar..

 

divan-043.jpg

 

Toplantıda divan AKP Çayırova İlçe yönetiminden Ferhat Karabulut başkanlığında Hayati Güveren, Bahar Gülşen ve Gökhan Köşken’den oluştu.

 

 

AYAKTAKİLER OTURSAYDI…

akp-cayirova-ilce-danisma-55.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-22.jpgDanışma meclisi toplantısı için daha çok kapasiteli Necmettin Erbakan Kültür Merkezi yerine 300 kapasiteli Çayırova Belediye Kültür Salonu tercih edildi. Konuşmacılara sloganları ile sürekli moral veren AKP Çayırova Gençlik Kolları yöneticileri ve üyelerinden 30-50 kişilik bir grup sürekli ayaktaydı. Salonda 100’e yakın koltuğun boş olduğu gözlenirken yine de 300 civarı bir katılım olduğu gözlendi.

 

KLASİK KONUŞTULAR…. 

123-003.jpgAKP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren hayli kısa tuttukları konuşmalarında çalışmalarından söz etti. Klasiğin ötesinde siyasete değinmeyip ortak söylem olarak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin süreceğini dile getirdiler.

 

ALKAN İKİNCİ, AKBAŞ ÖN SIRADA     

 

Toplantıyı Çayırova Belediyesi’nin eski başkanlarından, 28 Şubat süreci mağdurlarından, eski Refah ve Fazilet Partili Yaşar Alkan (1994-1998/1999) ile 2009-2014 dönemi belediye başkanı Ziyaettin Akbaş katıldı. 2004-2009 dönemi belediye başkanı Faruk Taşçı salonda yer almadı.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-27.jpg

 

 

Toplantıda Ziyaettin Akbaş ön sırada; AKP eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve KBB Gebze Bölge Koordinatörü, Gebze ve Darıca Belediyeleri eski Başkanı İbrahim Pehlivan’ın ortasında oturdu.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-45.jpg

 

Yaşar Alkan ise ikinci sırayı tercih ederken hayli uzattığı sakalları ile dikkat çekti.

 

 

DEMİRCİ YOKTU AMA

FİKRİYE ÇELİK VARDI

 

akp-cayirova-ilce-danisma-32.jpg

Bilindiği üzere; geçen dönemin belediye başkanı Şevki Demirci gizli kapaklı kayda alınan bir ses kayıt cihazında AKP’li iki milletvekiline ağır ifadeleri gerekçesiyle, ihraç edilmişti. Ancak döneminin belediye başkan yardımcılarından, günümüz AKP Çayırova İlçe yöneticisi Fikriye Çelik (İkinci sıra sağ başta) salondaydı.

 

KILIÇ’IN JESTİNİ KABUL ETTİ 

 

akp-cayirova-ilce-danisma-47.jpg

Toplantıyı KBB Başkanı Tahir Büyükakın, ev sahibi belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yanı sıra Gebze Bölgesi belediye başkanlarından Muzaffer Bıyık (Darıca) ile ilimizden Şener Söğüt (Körfez) ve Adnan Turan takip etti. AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu toplantıya ilerleyen saatlerde katılırken ön sırada ancak sahneye göre sağ köşe gönderine yakın mevkiide, İl yöneticisi Avukat Halit Çokan’ın solundaki koltuğa oturdu. Bu esnada Bıyık yerini vermek istedi ancak AKP Çayırova’nın eski ilçe başkanlarından; toplantıya eşofmanlı katıldığı için dikkatleri üzerine çeken Zafer Kılıç yerini verip ön sırada mevkii değiştirdi.

 

İSTİFACI BAŞKAN KÜSMEMİŞ

 

akp-cayirova-ilce-danisma-30.jpgToplantıya AKP Çayırova’nın en sancılı döneminin ilçe başkanı Ali Osman Gür (soldaki) de katıldı. Hatırlanacağı üzere geçen dönemin belediye başkan yardımcısı Refik Tartar’ın hala izahı getirilemeyen, başkan yardımcılığı sonrası edindiği gayrimenkullerin açığa çıkmasıyla afallayan teşkilat; Çayırova Belediye Meclisi’nde AKP Grubu’nun ikiye bölündüğü Şekerpınar’daki imar vakası sonrası sessizliğe bürünmüştü. Dönemin İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Görevden affını” değil aleni istifasını vermişti. Gür de toplantıya katılırken “Küsmedim” mesajı verdi. Gür toplantıda Gebze Belediye Başkanvekili Selamet Güner ile yan yana oturdu.

 

 

ÇAYIROVASPOR’UN MÜTHİŞ İKİLİSİ

 

Çayırovaspor Kulübü eski başkanlarından Vahdet Kılıç ve Şevket Külte de toplantıya katıldı. Şevket Külte bu dönem AKP Çayırova İlçe yönetiminde. Vahdet Kılıç ise belediyedeki görevine devam ediyor.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-33.jpg

Şevket Külte (ortadaki) toplantıyı sonuna kadar takip ederken

 

akp-cayirova-ilce-danisma-10.jpg

Vahdet Kılıç (10) bir süreliğine gözüktükten sonra ayrıldı.

 

 

akp-cayirova-ilce-danisma-25.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-26.jpg

Öte yandan toplantıya AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, MKYK Üyesi Davut Şiviloğlu, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İl yönetiminden Çayırova İlçe eski Başkanı Ekrem Karahan, aralarında Halil Halifeoğlu, Arzu Arslan, İsmail Usta, İsmail Ballı, Fevzi Mahmut Çelik, İdris Demir’in de aralarında bulunduğu; mevcut ve eski belediye meclis üyeleri, yöneticiler de katıldı.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-11.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-12.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-13.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-18.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-31-001.jpg

akp-cayirova-ilce-danisma-32-001.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-35.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-38.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-46.jpg

 

akp-cayirova-ilce-danisma-54.jpg

akp-cayirova-ilce-danisma-59.jpg

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.