KOGACE’den gazeteci dayanışması

KOGACE’den gazeteci dayanışması

KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ve cemiyet üyesi gazeteciler, geçen hafta Elazığ'da 6.8 ve Malatya'da 4.5 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası bölgede yaşayan gazetecilere kışlık polar gönderdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) Başkanı Cemal Kaplan ve cemiyet üyesi gazeteciler, geçen hafta Elazığ'da 6.8 ve Malatya'da 4.5 şiddetinde meydana gelen şuana kadar 41 kişinin yaşamını yitirdiği, ülkemizi yasa boğan depremlerin ardından kayıtsız kalmadı. Afetin yaşanması sonrası Elazığ Gazeteciler Cemiyeti ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti başkanlarını arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten KOGACE Başkanı Cemal Kaplan görüşmeleri sonrasında yöneticiler ve üyeler ile birlikte Malatya ve Elazığ’da görev yapan gazetecilere kışlık polar gönderdi. KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, PTT Başmüdürü Adnan Sert’e durumu anlattı. Sert ise, kargo konusunda bireysel olarak destek olmak istediğini belirtti.
HALİNİ ANLAYABİLİYORUZ KOGACE 
Başkanı Cemal Kaplan PTT Başmüdürlüğü’ne gelerek kargoları teslim ettiği sırada yaptığı konuşmada, “Geçen hafta Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem elbette hepimizi üzdü. 1999 Gölcük Depremi’ni yaşayan bir ilde yaşayan bizler, o arkadaşlarımızın halini anlayabiliyoruz” sözlerini kullandı.
ARKADAŞLARIMIZA DESTEK OLMAK İSTEDİK 
Kaplan sözlerinin devamında, “Bu soğuk günlerde yaşanan bu afette bizimde katkımız olması açısından Malatya ve Elazığ’da yaşayan gazeteci arkadaşlarımıza destek olmak istedik. PTT Başmüdürümüz Adnan Sert Bey’de kargo konusunda bireysel olarak destek olmak istediğini. Müdürümüze ve KOGACE üyelerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ 
Kaplan’ın ardından görüşlerini bildiren PTT Başmüdürü Adnan Sert, “KOGACE Başkanı Cemal Kaplan Bey’i bu duyarlı davranışından ötürü tebrik ediyorum. Durumu anlattığında bende elimizden ne geliyorsa destek vereceğimi ilettim. Elazığ’da görev yapmış birisi olarak yaşanan afete çok üzüldüm. Orada yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cemal Kaplan ve gazeteci arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.