KOGACE web sitesi yenilendi

KOGACE web sitesi yenilendi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) bir süredir üzerinde çalıştığı https://kocaeligazetecilercemiyeti.org.tr/ resmi web sitesini yeniledi.

İçeriğinde kurumsal bilgilerin, haberlerin, duyuruların, etkinliklerin ve daha birçok bilginin yer aldığı yeni web sitesini 1 ay süren çalışmalar sonucunda yayına sundu. Sosyal medya ile bağlantılı olan web sitesi ziyaretçilerine daha hızlı ve daha kolay ulaşım imkânı sağlayacak. Yeni tasarımıyla göz yormayan web sitesinde sadelik ön planda tutuldu. Yeni web sitesi, mobil cihazların yanı sıra, tabletlerde de kullanım kolaylığı sağlıyor.
EN GÜNCEL BİLGİYE ULAŞABİLECEKLER
Üyelerine yönelik verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, konuyla ilgili açıklama yaptı. Kaplan, “Her biri bizim için ayrı değerli olan gazeteci meslektaşlarımıza daha etkili hizmet verebilme adına kurumsal web sitemizi yeniledik. Kongre sürecinden bu yana üyelerimizle her zaman iletişim halindeyiz. Aradığı bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilecekleri aynı sosyal medya hesaplarımız gibi güncel bir web sitesi hazırladık. Çalışmalar ve etkinlikler ile ilgili her zaman en güncel bilgiye ulaşabileceksiniz. Yeni web sitemiz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.