Kodlamacada birinci kuru tamamladılar

Kodlamacada birinci kuru tamamladılar

ÇYDD Gebze Şubesi’nin kodlamaca eğitiminde birinci kuru tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Çocuk Kulübü çalışmaları bünyesinde yürüttüğü kodlamaca projesinde bir kez daha birinci kuru tamamladı. ÇYDD Üniversiteli öğrencilerinin eğitmen eğitimi alarak uzmanlaştığı kodlamaca eğitimi birinci kuru 14 Eylül’den  beri devam ediyordu. ÇYDD Gebze Çocuk Kulübü öğrencileri kodlamaca birinci kurunda öğrendiklerini sunum yaparak velilerine tek tek anlattı. Hazırladıkları sunumlar veliler ve ÇYDD Gebze yöneticileri ve üyeleri tarafından büyük beğeni aldı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve eğitmenleri tarafından çocuk kulübü öğrencilerine katılımcı belgesi, ayrıca eğitmenlere de teşekkür belgesi verildi. Başkan Çınar eğitime dair şunları kaydetti:

BİRİNCİ GÖREVİMİZ 

“Geleceğin çağdaş gençlerine teknolojinin imkanlarını sunmak ve onların da büyük bir beceri ve ilgiyle bu bilgilere sahip olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Birinci kuru bitiren çocuklarımız için ikinci kur eğitimlerine de önümüzdeki ay  başlayacağız. Hali hazırda kodlamaca projemiz ikinci kuru grubumuz ekim başı itibariyle eğitimlerine başlamıştı. Onlar da bu eğitimlerini aralık sonu gibi tamamlayınca üçüncü kura başlayacaklar. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlar için eğitim birinci görevimiz.” Haber Merkezianlattilar.jpeg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.