Koç’tan yeni sınırlar için diğer adaylara çağrı

Koç’tan yeni sınırlar için diğer adaylara çağrı

 CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, Çayırova’nın kaderini değiştirecek dediği mega projelerini açıkladı.  Koç, projelerinin...

 

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, Çayırova’nın kaderini değiştirecek dediği mega projelerini açıkladı.  Koç, projelerinin başına ise,  Çayırova’nın sınırlarının yeniden oturtulmasını yerleştirdi.

 

 

Diğer siyasi partilerin adaylarına, Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’a ve derneklere ve vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bu proje Çayırova’nın ortak projesi olsun. Gebze’nin zaten yararlanmadığı ve atıl duran bu bölgeler bizim geleceğimiz için hayati önemdedir. Bu siyasi değil, her Çayırovalının hukuk ve adalet arayışıdır” dedi. Koç, diğer siyasi parti adaylarına ve Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’a yaptığı çağrıda, Çayırova’yı gerçek sınırlarına kavuşturulması ile bölgenin hem denize ulaşacağını hem de ilçenin sınırlarının genişlemesiyle yeni proje alanları kazanılacağını söyledi. Koç, TSE (Türk Standartları Enstitüsü),Yüksek Teknoloji Enstitüsü (Tohum Sertifika ve Çamlık Alan), Hünkâr Çayırı (Fatih Sultan Mehmet Otağı),Deniz Sahilinin İlçe sınırlarına dâhil olmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.