KOCAMAN, ŞAMPİYONLARI MİSAFİR ETTİ

KOCAMAN, ŞAMPİYONLARI MİSAFİR ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Denizli’de yapılan Karate Turnuvası’nda başarılı dereceler elde eden sporcuları makamında misafir etti.

Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı karatecileri, Denizli’deki 7. Uluslararası Dekai-Do Karate Şampiyonası’nda 3 farklı birincilik kupası ve toplamda 14 madalya kazanma başarısı gösterdi.  

 

600’DEN FAZLA SPORCU KATILDI

Denizli’nin ev sahipliğindeki turnuvaya Kocaeli’nin yanı sıra Ankara, İzmir, İstanbul, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Düzce, Manisa, Muğla, Antalya, Adana, Şanlıurfa, Çanakkale, Konya, Diyarbakır, Afyon’dan 600 civarında sporcu katıldı. 

 

YİNE GURURLANDIK

Denizli’de yapılan turnuvada başarılı olan sporcuları makamında kabul eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman “Yine gururlandık. Kartepemizin yıldızları deyim yerindeyse şov yaptı. Denizli’de yapılan Uluslararası Karate Turnuvasından 3 farklı birincilik kupası ve toplamda 14 madalya ile dönen Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik yıldızlarını kutluyor. Her birini tek tek gönülden tebrik ediyorum. Kayseride düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılacak çocuklarımıza da başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

kocaman-(2)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.