Kocaman, emekli personele teşekkür etti

Kocaman, emekli personele teşekkür etti

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi’nden emekli olan personeli misafir ederek, hizmetlerinden dolayı emekli personele teşekkür plaketi verdi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi bünyesinde çalışarak emekli olan personeli misafir etti. Başkan Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Belediyesi Kahvaltı Evi’nde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Akyüz, Murat Balaban, Mehmet Filiz, Kartepe A.Ş. Genel Müdürü Zafer Arat ve birim müdürleri katıldı. 

 

SİZLERLE BİRLİKTE

Belediyeden emekli olan personele emekleri için teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Uzun süre belediyemizde çalışarak halkımıza hizmet veren arkadaşlarımızla bir araya geldik.  Hepimizin ortak derdi ilçemize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmektir. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerle birlikte çalışarak ilçemize ve halkımıza önemli hizmetler sunduk” dedi.

 

SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİM

“Bizden yana hakkımız varsa helal olsun” diyen Başkan Kocaman “Belediyemizdeki emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda hepinize ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. İnşallah bundan böyle bu birlik ve beraberliğinizi sürdürmenizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

emekli-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.