Kocaman, emekli öğretmenlerle bir arada

Kocaman, emekli öğretmenlerle bir arada

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek’in katılımıyla emekli öğretmenlere Antik Köfte’de program düzenlendi.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir araya geldik. Eğitim öğretim biten bir şey değildir. Kıyamete kadar devam etmektedir. Öğretmenliğin emekliliği olmaz bir ömür devam eder. Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizleri bir araya getiren Kartepe Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

BİR ÖĞRETMEN BİR NESİL DEMEKTİR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Eğitime adanmış ömürlerinde sayısız cevher yetiştirerek Türkiye'mizin bugününü şekillendiren kıymetli emekli öğretmenlerimizle 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir araya geldik. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum. Öğretmenlik mesleğinin kıymeti ilerleyen zamanda anlaşılmaktadır. Sizlerin toplumun üzerinde emeğiniz vardır. Sizlerin çok büyük gayretleri vardır. Her zaman sizlerin yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Program sonrasında toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.