Kocaeli’yi TBMM’De anlatacaklar

Kocaeli’yi TBMM’De anlatacaklar

Kocaeli halkının sesini meclise taşıyacak olan CHP’li milletvekilleri esnaf, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sendikalara yönelik ilk ziyaret turunu 4 ilçede tamamladı. Vekiller ilimizin sorunlarını TBMM’de gündeme getirecek.

Ekonomik buhranla mücadele eden halkın sesini meclise taşımak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi görevlendirilen milletvekilleri Kocaeli’nin 4 ilçesinde vatandaşları dinledi. 2 gün boyunca Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze’de esnaf, sendika, dernek ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden milletvekilleri, il ve ilçe örgütleriyle adeta kapı kapı gezerek vatandaşlarla görüştü. Lebaleb kongrelerin devam ettiği salgın döneminde ekonomik krizle boğuşan esnaf ve vatandaşların ortak mesajı bu süreçte ayakta kalabilmek için gerekli devlet desteğini alamadıkları ve dar boğazda oldukları oldu.

 

MİLLETVEKİLLERİ VE KOCAELİ İL ÖRGÜTÜ

Milletvekili Burcu Köksal, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Kocaeli  Milletvekili Tahsin Tarhan, Dilovası'nda İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Giresun Milletvekilimiz Necati Tığlı, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ziyaretleri CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile gerçekleştirdi.

 

AK PARTİ’YE LEBALEB ESNAFA CEZA

Gruplar halinde 2 gün boyunca 4 ilçede çarşı esnafını, Pazar esnafını, sivil toplum örgütlerini, sendika ve dernekleri ziyaret eden CHP’li heyet vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kendilerine iletilen her talebi not alan milletvekilleri, konuyla ilgili hazırlayacakları raporları meclis gündemine taşıyacaklarını söyledi. Vatandaşların en çok şikayet ettiği konulardan biri ise esnafa getirilen müşteri sınırlaması, saat kısıtlaması ile dükkanlar boş kalırken, cezalar kesilirken, ‘lebaleb’ diye adlandırılan, salgın kurallarına uyulmadan milyonların gözü önünde AK Parti kongrelerinin düzenlenmesi oldu.

 

DİĞER İLÇELERDE DE TEKRARLANACAK

2 günlük programında sonunda ilimize gelen tüm milletvekillerine teşekkür eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Kocaeli halkının sesini meclise taşımak için örgütümüzle 2 gün boyunca 4 ilçemizde sahada olan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftalarda diğer ilçelerimizde de eş zamanlı programlarla aynı ziyaretleri milletvekillerimiz ile gerçekleştireceğiz. Halkın iktidarını kurmak, halkın gerçek sesini duyurmak, suni gündemlere yer bırakmamak için 7/24 mesaideyiz” diye konuştu.

 

1-040.jpeg

 

3-553.jpg

 

4-491.jpg

 

5-302.jpg

 

6-265.jpg

 

7-197.jpg

 

8-123.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.