KOCAELİSPOR'UN ŞİFRESİ İÇ HUZUR

KOCAELİSPOR'UN ŞİFRESİ İÇ HUZUR

Kocaelispor'da Ankara Demir deplasmanında alınan 3-1'lik galibiyet sonrasında moraller üst seviyede.

2.lig beyaz grupta vitesi yükselten yeşil siyahlı takım grubun güçlü ekiplerinden Ankara Demirspor'u deplasmanda yenerek ligdeki  galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Grupta puanını 29'a çıkaran Kocaelispor 6'ncı sırada yer alıyor.  48 puanlı lider Manisa'dan 4, ikinci sıradaki 33 puanlı Hekimoğlu Trabzon'dan 2, üçüncü sıradaki 32 puanlı  Erzincan'dan 2, dördüncü sıradaki 31 puanlı  Sarıyer'den 2, ve 30 puanlı Sarıyer'den 3'er maçı eksik bulunan Kocaelispor ligde gizli ikinci olarak değerlendiriliyor. 

İÇ HUZURA DESTEK ZAMANI

whatsapp-image-2021-01-02-at-16.33.15-(1).jpeg

Kocaelispor'un Hukuk işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Avukat Harun Kaya,Kocaelispor'daki çıkışı  iç huzura bağlıyor. 
Yaklaşık 1.5 ay önce radikal kararlar aldıklarını kaydeden Kaya 5 maçlık galibiyet serisini şu sözlerle değerlendirdi. 
"Takımda yeni kararlar alındı. Bazı futbolcular kadro dışı bırakıldı.
Yönetimde yeni görevlendirmeler oldu. Bu süreçte hocamızın ve takımın sorunları ile daha yakından ilgilenildi.
Başkan vekilimiz Engin Koyun  hergün tesislerde takımın ve hocanın sorunlarını dinledi. Bizimle istişare yapılarak mevcut imkanlar dahilinde kısa vadede çözümler üretildi
Futbolcuların kendine olan güveni yerine geldi. Bunlarda sahaya yansıdı. Sonuçlar üst üste gelmeye başladı. İnşallah böylede  devam edecek. Hedefimiz 8 de 8 yapmak. Şimdi Gümüşhanespor maçına odaklanıp o maçla serimizi 6 maça çıkarmayı amaçlıyoruz. İç huzur çıkışımızda etkili oldu. Kocaelispor camiası çok güçlü. İç huzura destek verme zamanı. Süper lig yolunda en çok ihtiyacımız olan bu. Taraftarlarımızdan ve camiadan sonuna kadar destek bekliyoruz. Eksik maçlarımızı kazanıp ilk yarıyı 2. Sırada bitirmek istiyoruz.
Kısa vadede Kocaelispor'u hakettiği yer olan süper lige taşıyacağız inşallah. Tüm çalışmalarımız bu yönde' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.