“Kocaelispor’u kimseye yedirmeyiz”

“Kocaelispor’u kimseye yedirmeyiz”

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo “Camiayı Kaos Ortamına Çekmeye Çalışanlar” başlıklı bir açıklama yayımladı, Bozo açıklamasında “ Kocaelispor’u pis siyasetinize alet etmeyin” uyarısında bulundu.

Haluk Bozo’nun Hodri Meydan Tartışma Platformu’nda paylaştığı açıklama şu şekilde: “Hepinizin yorumlarını tek tek okuyor ve görüyorum. Buralara gelmek için bu cefakar taraftar ne yaptıysa bu camia için yine gerekeni yapar krizi fırsata çevirmeye çalışan art niyetliler bunu unutmasın. Buradan o art niyetlilere sesleniyorum. Aklınızı başınıza alın. Kocaelispor’u pis siyasetinize alet etmeyin. Bu takım size inat Süper Lig’e en kısa sürede çıkacak ve sizde uzaktan seyredeceksiniz.

 

“SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ”

Kocaelispor’u yemenize Hodri Meydan var olduğu sürece asla izin vermeyeceğiz bunun içinde sonuna kadar savaşacağız. Yarın dernek yönetimi olarak toplanıyoruz. Gerekli istişareler, gerekli kişilerle yapılacak ve bu ortamda kazananın Kocaelispor olması için ne gerekiyorsa o konuşulacak. Bir tepki verilecekse herkesten önce dernek gerekeni yapar. Kimse orada burada şuursuzca yazılar yazıp bedavadan anlatmasın. Kocaelispor’u kimseye yedirmeyeceğiz bunu da o küçük aklınıza kazıyın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.