Kocaelispor’u Günaydın çalıştıracak

Kocaelispor’u Günaydın çalıştıracak

Sezonun son dört haftasında dokuz puan kaybeden Kocaelispor’da cumartesi günü oynanacak olan Tokat Erbaaspor maçının hazırlıkları Burunga Tesislerinde hafif antrenmanla başladı.

 Kocaelispor’u Alt Yapı Sorumlusu Aydın Günaydın çalıştırdı. TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kocaelispor’da sürpriz puan kayıpları sıkıntıları hat safhaya çıkardı. Karşıyaka mağlubiyetinin ardından karayoluyla İzmit’e dönen Kocaelispor’da futbolcular bir günlük izinin ardından Burunga Tesislerinde bir araya gelerek, haftanın ilk çalışmalarını yaptı. Teknik direktör Engin Korukır ve yardımcılarının görevi bırakmasının ardından yeşil siyahlıları Alt Yapı Sorumlusu Aydın Günaydın ve kulüp antrenörlerinden Faruk Sarman çalıştırdı.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK
Kocaelispor Teknik direktörü Engin Korukır ve yardımcılarının yeşil siyahlı yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevlerinden ayrılmasıyla yeni teknik heyet arayışları devam ediyor. Yeni teknik heyet gelinceye kadar Erbaspor maçının hazırlıklarını Alt Yapı Sorumlusu Aydın Günaydın ve kulüp antrenörlerinden Faruk Sarman çalıştıracak. Kocaelispor ilk idmanını hafif tempolu yenileme koşularıyla tamamladı. Bugün Erbaa maçının hazırlıkları devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.