Kocaelispor'dan kavga haberlerine açıklama geldi!

Kocaelispor'dan kavga haberlerine açıklama geldi!

Kocaelispor Başkan Vekili Murat Barış geçtiğimiz günlerde gündeme düşen kavga haberleri ile alakalı basın açıklamasında bulundu.

Basın mensupları ile bir araya gelen Kocaelispor’un yeni basın sözcüsü ve başkanvekili Murat Barış gündeme dair açıklamalar yaptı. Sözlerine Gökdeniz’in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili başlayan Barış şu şekilde konuştu. Şu ana resmi bir teklif olmamakla birlikte Trabzon, Başakşehir, Antalya, Denizlispor gibi takımların Gökdeniz ile ilgilendiğini biliyoruz.
İKİ TARAFIN DA MENFAATİNİ İSTİYORUZ
Bir çözüm önerisi üzerinde çalışıyoruz. Sezon sonuna kadar da futbolcumuzun Kocaelispor’da kalmasını istiyor ve bunu da uygulayacağımızı bilmenizi isteriz. Gökdeniz de Kocaelispor’a para kazandırmak istiyor. İnşallah iki tarafın da menfaatine uygun bir anlaşma yolu bulunur. Gökdeniz’i U-19 Milli takım aday kadrosuna davet edildiği için de ayrıca kutluyoruz.
BİZİ ANLAYIŞLA KARŞILASINLAR
Şampiyonluğa giden bu yolda stadımızın dolmasını istiyoruz. Bilet fiyatlarımızda indirim isteniyor. Ancak kısıtlı gelir kalemlerimiz var.Bu konuda taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz.Kulüpte büyük bir bütçe yönetiyoruz. Yönetimimizin Pirimler, deplasmanlar, maç başlarını ödüyor, elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Hiç borcumuz yok. fedakarlıklarının da bilinmesini istiyoruz.24 Nisan’da kulübümüzün yıldönümü ile ilgili çalışmalara başladık. İlerleyen süreçte de bu konuda hakkında bilgi vereceğiz.
ABİ OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK
Yiğit Ali’yi Derincespor’dan istedik. Bizzat ben görüştüm. Futbolcunun kendilerine kesinlikle lazım olduğunu söylediler. Takas ve bedel karşılığında da çözümler ürettik ancak gerekli uyuşmalar olmadı. Ardından kendileri görüşmek istedi ve Yiğit Ali için 400 bin lira talep edildi. Biz de kendisine teşekkür ettik. Alt yapımızdan yetişen Süleyman Yıldırım’ın profesyonelliği için talepleri oldu. Normal şartlarda 75 bin lira yetiştirme bedelimiz var. Bu konuda kendilerine yardımcı olacağız. Kentin abisi olarak bu konuda üzerimize düşeni yaptık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.