Kocaelispor’da Erhan Altın Dönemi

Kocaelispor’da Erhan Altın Dönemi

Kocaelispor’da teknik adam kaosu iki saat süren görüşmenin ardından belirlendi. 11 yıl önce de Kocaelispor’u çalıştıran, yeşil siyahlıların eski futbolcularından Erhan Altın ile 1 yıllık anlaşma sonrasında tamamlandı.

TOPLANTI 2 SAAT SÜRDÜ

Körfez Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde tek gündem maddeli toplantı yapıldı. Toplantıda Başkan Hüseyin Üzülmez, Teknik Asbaşkan Yunus Merttürk, Futbol Şube Sorumluları Vural Yıldız ve Ömür Öztürk ile İzleme Komitesi Başkanı Zeki Kaya yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Erhan Altın ismi ile birlikte Bayram Toysal, Suat Kaya isimleri de tartışıldı ve toplantı sonunda Erhan Altın isminde karar verildi. Yeni teknik patron Erhan Altın, Çorum FK maçına yeşil siyahlıları hazırlayacak.

PARA ÖNEMLİ DEĞİL

Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Erhan Altın, “Yönetim ile görüştüğünü, hiç para konusuna girmediğini, ama en az 4 transferi istediğini söyledi. Erhan Altın”Ben Kocaelispor’da oynadığım yıllarda hiç para konuşmadım. Her zaman bu konuda arkadaşlarıma da örnek oldum, yönetime yardım ettim. Hatta geçen sezon öncesi transfer açılırken, eski alacaklarımı hemen sildim, 4-5 futbolcu ile de görüşerek silmelerini sağladım. Ben Kocaelispor’a aşığım. Bu camianın büyüklüğünü bilen adamım.

"ONUR DUYUYORUM"

Tecrübeli teknik adam Erhan Altın, “Deplasmanda oynanan Manisa maçını izledim. Çok kaliteli bir kadro var. Fakat takım moral ve motivasyon olarak çökük durumda. İyi hazırlanmamış. Kondisyon eksik. Bu takıma 4 yeni transfer yapılırsa, şampiyonluğa oynanır. Bu konuyla ilgili olarak görüşlerimi yeşil siyahlı yönetime anlattım. Kocaelispor ile görüşmelerin ardından anlaşmış bulunmaktayım. Bu takımı çalıştıracağımda dolayı onur duyuyorum. Camianın beni parayı önemseyen biri olarak tanımasından büyük rahatsızlık duyarım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.