Kocaelispor’da belirsizlik

Kocaelispor’da belirsizlik

3. Lig’de şampiyonluğa çok yakın olan yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaealispor’da 12 futbolcunun sözleşmenin bitecek olması ve Ağustos ayında yapılacak kongre öncesinde belirsizlik hakim.

KONRGE ÖNCESİ

Lig’de şampiyonluk ipini göğüslemek için gün sayan Kocaelispor’da ligin tamamlanması ve şampiyonluk sevincinin ardından sıkıntılı günler başlayacak. İlk etapta Ağustos ayında yapılması planlanan kongre öncesinde henüz mevcut yönetimin dışında yönetime talip olan isim gündeme gelmedi. Bu nedenle mevcut yönetimin kendi içinden bir isimle yola devam etmesi ve yeni bir yönetim kurulu oluşturulması tahmin ediliyor. Bu sürecin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. 

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Kocaelispor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yeşil siyahlı ekipte şampiyonluk sevinci yaşayacak 12 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Ağustos ayında yenilenecek yönetim kurulunun ilk önce sözleşmesi sona erecek futbolcularla masaya oturması bekleniyor. Transfer döneminde şampiyonluk kadrosunda yer alan isimlerin hangileriyle yola devam edilecek merakla bekleniyor. Bu sıkıntılı geçecek görüşmelerde yeni yönetimin bu durumu nasıl idare edeceği merak ediliyor. 

YENİ SEZON EYLÜL’DE

TFF tarafından daha önce belirlenen 18 Temmuz’da liglerin başlaması ve ardından Kocaalispor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sezon tamamlansa bile yeni sezonun Eylül ayında başlatılması planlandığından yeşil siyahlı ekip sezon biter bitmez hemen yeni sezonun hazırlıklarına start verecek. Çünkü UEFA 2020-2021 futbol sezonunun 2021 yılı Mayıs içinde tamamlanması yönünde görüşlerini daha önce açıklamıştı. Liglerin mayıs ayında tamamlanması içinde Eylül ayında yeni sezonun startı verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.