Kocaelispor’a tatlı ziyaret

Kocaelispor’a tatlı ziyaret

Antalya’da yaşayan sıkı Kocaelispor taraftarı Derya Aybüke Üsü, önceki gün yeşil-siyahlı ekibin kampını ziyaret ederek takıma moral verdi.

Uzun yıllardır işi gereği Antalya’da yaşayan sıkı Kocaelispor taraftarı Derya Aybüke Üsü, Kocaelispor kampını ziyaret ederek takıma moral verdi. Kocaelispor ile Keçiörengücü arasında oynanan antrenman maçını seyreden Derya Aybüke Üsü maç sonunda teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikram etti. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “ Cefakar ve vefakar Kocaelispor taraftarımız sayın Aybüke Üsü’ ye göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YİĞİT ALİ’DEN FORMA

Üsü, “ Antalya ‘da kamp yapan Kocaelispor’umuzu ziyaret ettim. Sevgili Mehmet Altıparmak hocamıza başarı dileklerimi sundum. Başkanımız Engin Koyun ve yönetici arkadaşlarımıza naçizane taleplerimi ve eleştirilerimi ilettim. Futbolcu arkadaşlarımızla sohbet ettim. Beni ağırlayan, eleştirilerin her birini dikkate alan ve hassasiyetle dinleyen başkan ve yönetim kurulu ile Kocaelispor armasını taşıyan futbolcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayakları yere sağlam basan Kocaelispor için hep beraber savaşacağımıza, ikinci devrenin yepyeni bir sayfa olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine canı gönülden inanıyorum. Aslolan her zaman Kocaelispor olacak” dedi. Ziyaret sonunda Yiğit Ali Bayrak, Derya Aybüke Üsü’ye forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.