KOCAELİSPOR’A SOKAKTAN DESTEK VAR

KOCAELİSPOR’A SOKAKTAN DESTEK VAR

  Tarihinin en kötü ve zor dönemlerini atlatmaya, ayakta durmaya çalışan Kocaelispor’a sokaktan destek var. Yeşil siyah renklere gönül verenler,...

 

 

Tarihinin en kötü ve zor dönemlerini atlatmaya, ayakta durmaya çalışan Kocaelispor’a sokaktan destek var. Yeşil siyah renklere gönül verenler, şartlar ne olursa olsun Kocaelispor’la yaşıyorlar.

 

YENİ NESİLLERE AKTARIYORLAR

Bir zamanlar, dört büyüklere kök söktüren, UEFA kupasında mücadele etmiş, müzesinde iki Türkiye Kupası bulunan Kocaelispor'dan camia hala umutlu. Yeşil siyahlı taraftarlar farklı görüşlere sahip olsalar da kulübün kapısına kilit vurulmadığı sürece destekçi olacaklarını ortak bir dille ifade ediyorlar. Yaşı ilerlemiş olanlar, çocukluk yıllarında tanıştıkları yeşil siyahlı renklerin aşkını yeni nesillere aşılamaya devam ediyor. 

 

GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTURULMALI

Kent insanı kulüpten kopmuş gibi gözükse de içindeki yeşil siyah renklere olan sevgi henüz bitmemiş. Yeni yönetimin çalışmalarını doğru bulan camia, kent dinamikleri ile yapılan görüşmelerin tabana inmesi gerektiğini de sözlerine ekliyor. Bu zamana kadar yönetim kurullarının taraftardan uzaklaştığının altını çizen yeşil siyahlılar, yeni yönetimden taraftarlarla bütünleşmesini, bir güç birliği oluşturulması konusunda fikir birliğine varıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.