Kocaelispor yönetiminin Play-Off başarısızlığı

Kocaelispor yönetiminin Play-Off başarısızlığı

3. Lig Play-Off’ta Yeni Çorumspor’a karşı rövanşı kaybeden Kocaelispor’da taraftar faturayı yönetim, futbolcu ve teknik heyete kesiyor

İKİNCİ TRAVMA

Kocaelisporlu taraftarlar Play-Off’ta yaşadıkları ikinci üzüntünün ardından geleceğe umutsuz bakıyor. Yeşil siyahlı taraftarlar artık başarıya koşmak için Kocaelispor’da yönetimden başlayarak her bölümde taşların yerinden oynamasını savunuyor. Antalya’da Play-Off finalinde elenen Kocaelispor takımına desteği sürdüren taraftarlar ikinci kez yaşadıkları travmadan çıkmakta zorlanırken suçluların derhal kendine yakışanı yapmasını bekliyor.

PLAY-OFF’TA OLMUYOR

Bölgesel Amatör Lig’den Profesyonel lige yükselene kadar kulübün idareli ve iyi bir şekilde yönetildiğini savunan yeşil siyahlı taraftarlar bugüne gelinen noktada Kocaelispor yönetim kurulunun Başkan Bahri Yavuz önderliğinde KEV satışının ardından transferin açılmaması ve iki sezonda Play-Off maçında yönetimin başarısızlığının futbolculara ve teknik ekibe yansıdığını düşünüyorlar. Ayrıca Yeni Çorumspor maçında sportif başarıdan yana yönetimin bilet parası derdine düşmesine de büyük tepki gösteriyor.

 İSTİFA SESLERİ

Kocaelisporlu taraftarlar “Körfezi satanın” diye başladıkları tezahüratlarla Kocaeli Stadyumu’nu inletirken ayrıca yönetime tepki göstererek Bahri Yavuz ve yönetimini istifa davet etti. Kocaelispor ile Yeni Çorumspor arasında oynanan maçın ardından yaşananlardan sonra henüz sessizliğini koruyan Başkan Bahri Yavuz ile yönetim kurulunun ne zaman ne karar alacağı merakla bekleniyor. Bugüne kadar Kocaelispor yönetim kurulundan sadece istifa eden tek isim Volkan Özön oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.