Kocaelispor PFDK'ya sevk edildi

Kocaelispor PFDK'ya sevk edildi

Göztepe deplasmanına giden Kocaelispor taraftarı “çirkin ve kötü tezahüratı” sebebi ile; Göztepe ise“çirkin ve kötü tezahüratı” ve “saha olayları” nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Geçtiğimiz haftasonu Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Göztepe ile Kocaelispor maçında 2 takımda PFDK'ya sevk edildi. Kocaelispor bu sezon ilk kez deplasmanda tribününde PFDK'ya sevk olduğu için ihtar cezası alması bekleniyor.

Hukuk Müşavirliği’nce 07.11.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporlarında Göztepe ile Kocaelispor maçı için şu ifadeler kullanıldı, "Göztepe A.Ş. Kulübü’nün 04.11.2023 tarihinde oynanan Göztepe A.Ş ile Kocaelispor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. Kocaelispor Kulübü’nün 04.11.2023 tarihinde oynanan Göztepe A.Ş ile Kocaelispor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.