Kocaelispor paralandı

Kocaelispor paralandı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 10 maçlık galibiyet serisinin ardından üst üste iki mağlubiyet alan Kocaelispor’da yönetim futbolcular, teknik heyet ve personele Gökdeniz’in transferinden gelen parayla ödeme yaptı.

PRİM ÖDEMESİ YAPILDI
Kocaelispor yönetim kurulu Gökdeniz Bayrakdar’ın Antalyaspor’a transferinden gelen bir milyonluk gelirle yeşil siyahlı kulüpte futbolculara, teknik ekibe ve personele ödeme yaptığı öğrenildi. Yönetim kurulu futbolcuların beş maçlık prim alacaklarını ödemesi üzerine yeşil siyahlı ekipte alınan mağlubiyetlerin ardından biraz olsun moraller düzeldi. Yönetim kurulunun ayrıca teknik ekibe ve personele maaş ödemesi yaptığı öğrenildi.
TRABZON’A HAREKET YARIN
Turgutluspor ve Belediye Derincespor mağlubiyetlerinin ardından hafta sonunda deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak Kocaelispor’da bu maçın hazırlıkları tamamlandı ve yeşil siyahlı ekip yarın saat 16.00’da Körfez Burunga Tesisleri’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na giderek saat 18.00’de kalkacak uçakla Trabzon’a gidecek. Rize’de Babillon Otel’de kampa girecek. Yeşil siyahlı kafile 15 Şubat cumartesi günü oynanacak Ofspor maçının ardından saat 20.00’de kalkacak uçakla Trabzon’dan Sabiha Gökçen Havaalanı’na gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.