Kocaelispor kupaya veda etti

Kocaelispor kupaya veda etti

Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında 3. Lig 3. Grup takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı. Derince Stadı’ndaki maçı 4-1 kaybeden Kocaelispor şekilde kupaya veda etti.

Derince Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kocaelispor ligde süre alamayan ve gençlerden ağırlıklı bir ilk 11 ile sahaya çıktı. Temsilcimiz maçtaki ilk tehlikesini 3.dakikada Yiğitali ile oluşturdu. Deneyimli futbolcunun vuruşunda top yandan auta gitti. 19.dakikada Yiğitali ile gole bir kez daha yaklaşan Kocaelispor 21.dakikada kalesinde golü gördü. Konuk ekip Hami’nin attığı aşırtma golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda beklenen görüntünün çok uzağında kalan Kocaelispor soyunma odasına 1-0 geride gitti.

 

TEL TEL DÖKÜLDÜK

Kocaelispor karşılaşmanın ikinci yarısında da sahada tam anlamıyla döküldü. Konuk ekip önce 57.dakikada Veysel Karani ile daha sonra 65.dakika ise Kemal’in attığı gollerle maçta 3-0 öne geçti. 76.dakikada Kocaelispor Mertan Caner Öztürk’ün attığı kafa golüyle farkı ikiye indirdi. Teknik Direktör Fırat Gül’ün hamleleri de oyunun gidişatını ve sonucu değiştirmedi. Kocaelispor 90.dakikada kalesinde bir gol daha gördü ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.