Kocaelispor imza töreni düzenleyecek

Kocaelispor imza töreni düzenleyecek

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve yeni transferler için toplu bir imza töreni yapılacağını söyledi.

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yapılan eleştiriler üzerine Direktör Mehmet Altıparmak ile İstanbul’a anlaşmaya gitmediklerini söyledi, “ Hocamızla görüşmeye gitmiştik. Anlaşma durumumuz henüz söz konusu değildi. İstediğimiz ortam oluşunda hemen anlaşıp duyurmak istedik. Bu yüzden masada el sıkıştık. Ertesi gün de kamp vardı zaten.  Zamanla yarıştık. Hem hocamız hem de transferlerimiz için elbette bu büyük camiaya yakışır bir imza töreni yapacağız” dedi.

 

“NOKTA ATIŞI YAPACAĞIZ”

Başkan Engin Koyun transferde sona yaklaştıklarını ifade ederek, “Hocamız bir iki gün içerisinde takımdan ayrılmasını düşündüğü isimler için bizlere raporu verecek. Biz de ona göre nihai kararımızı verip, transferi bitireceğiz. Birisi on numarada oynayabilen iki 8 numara ve bir santrafor transfer etmek istiyoruz. Hocamızdan gelecek rapora göre sayı artıp azabilir. Aranın ardından başka bir takım izleyeceğimizi umuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.