Kocaelispor hayal kırıklığı yaratıyor

Kocaelispor hayal kırıklığı yaratıyor

Kocaelispor, sezonun 7. haftasında Büyükçekmece Tepecikspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçı 2-1 kaybeden Yeşil Siyahlılar bir yara daha alırken üst üste ikinci yenilgisini aldı.

İLK YARIDA TEK GOL VARDI
Büyükçekmece Tepecik Şenol Güneş Tesisleri’ndeki maçın genelinde oyun üstünlüğünü rakibine kabullendiremeyen Kocaelispor, Yakup ve aynı pozisyonda Feridun ile gole yaklaştı. İlk 45 dakikada tek pozisyonu olan Kocaelispor karşısında İstanbul ekibi 39’da İbrahim ile golü buldu. Sağ kanat oyuncusu kendi çabaları ile sürüklediği atak sonucu kaleye şut çekti, Ercüment’ten dönen topu tamamladı. İlk yarı 1-0 bitti.
GÖKDENİZ GİRDİ, ATTI
İkinci yarının başında ofans hamleleri geldi. 53’te Sefa çıktı Mutlu girdi, Feridun çıktı Gökdeniz girdi. Bu dakikadan sonra biraz daha kendine gelen Kocaelispor 78’de beraberliği buldu. Gökdeniz savunma arkasına kaçtı ve sol ayağı ile fileleri buldu. Bu gol öncesinde Büyükçekmece 2 mutlak gol kaçırdı.
Öne geçmek için çok adamla atak yapmak isteyen Kocaelispor uzatma anlarına rakibine penaltı verdi. Ceza sahası dışından çekilen şutta top Kemal’in eline çarptığı gerekçesi ile hakem Necati Selçuk Şahin tereddütsüz penaltı kararı verdi. Tüm takım hakeme yoğun bir şekilde itiraz etse de sonuç değişmedi. Penaltı Berkay kullandı, Ercüment doğru köşeyi tahmin etti ancak top avuçlarının altından ağları buldu: 2-1…
DAĞINIK, BİLİNÇSİZ FUTBOL
Kalan sürede Kocaelispor’un çabaları gol için yeterli olmadı ve Yeşil Siyahlılar maçı 2-1 kaybederek üst üste ikinci yenilgisini aldı. Dağınık, amaçsız, anlamsız, ofans üretimi sıfıra yakın bir futbol daha ortaya koyan Kocaelispor, Burak Süleyman’ı mumla aradı. Bu hafta Erok ve Turgutlu kazandı, Fethiye berabere kaldı. Kocaelispor Pazar günü Kozanspor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.