Kocaelispor eve kapandı

Kocaelispor eve kapandı

Ülkemizde korona virüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından grubunda şampiyonluğa koşan Kocaelispor’da tüm ekip dağıldı ve yeşil siyahlı camia eve kapandı.

HERKES EVİNDE

TFF 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluğa koşan Kocaelispor, liglerin erteleme kararının ardından tüm futbolcular dağıldı.  Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, oyuncularının hepsinin evlerine gittiğini belirtirken, insan sağlığının her şeyden önce geldiğini ve TFF tarafından takvim açıklanana kadar evlerde olacaklarını açıkladı.

EN AZ HASARLA ATLATIRIZ

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel; takvim açıklandıktan sonra toplanma ile çalışma hakkında açıklama yapacaklarını kaydederken aileleriyle vakit geçireceklerini ifade etti. Dinçel ayrıca en kısa sürede korona virüs salgınının bitmesini ve ülkemizin en az hasarla bu durumdan çıkmasını dilediğini açıkladı.

SÜLEYMAN: SAĞLIK OLSUN

Kocaelispor takım kaptanı Burak Süleyman liglerin erteleme kararının ardından yaptığı açıklamada “Gönül isterdi ki Fatsa maçını oynayıp, İzmit’e şampiyon olarak dönelim. Kafamız çok rahat olurdu. Fakat bu durumda yapacak bir şey yok. Sağlık söz konusuysa akan sular durur. Kısacası sağlık olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.