Kocaelispor Altınova’yı tek golle geçti: 1-0

Kocaelispor Altınova’yı tek golle geçti: 1-0

Kocaelispor, Körfez Brunga Tesisleri'nde Milli arada oynadığı ikinci hazırlık maçında da Altınovaspor'u Alpay Çelebi'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

Kocaelispor liglere verilen Milli arada Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz U-19 takımıyla yaptığı hazırlık maçının ardından bugün de Yalova'nın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Altınovaspor ile karşılaştı. Yapılan müsabakaya Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun ve yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Merin Oral ve Altınovaspor Kulüp Başkanı Sedat Ok birlikte izledi.

 

İLK YARI 0-0 BİTTİ

Yapılan müsabakaya Yeşil-Siyahlı ekibimiz kalede Korcan savunmada Semih, Mevlüt Çelik, Mehmet Taş, Atila orta sahada Mandjeck, Yılmaz, Omolo kanatlarda Cabezas ve Benhur, en ileri uçta ise Bahattin ilk 11’iyle başladı. İlk yarıda Kocaelispor daha etkili olmasına rağmen aradığı golü bulamadı, devre 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

 

ALPAY 90. DAKİKADA GOLÜ ATTI

İkinci yarıda da Kocaelispor etkili futbolunu sürdürdü. Yeşil-Siyahlı ekibimiz girdiği pozisyonlardan faydalanamazken 90. dakikada Alpay Çelebi'nin golüyle maçı 1-0 kazandı. U-19 takımını da mağlup etmeyi başaran temsilcimiz Milli arada yaptığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

 

kocaeli-(2)-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.