Kocaelispor 2. Lig'e çıkacak

Kocaelispor 2. Lig'e çıkacak

Kocaelispor’un 2-0 mağlup ettiği Büyükçekmece Tepecikspor maçını takip eden Vali Hüseyin Aksoy tüm ekibi kazanılan galibiyet nedeniyle kutladı.

DEVRE ARASINDA SOSHBET
Kocaeli Stadyumu’nda Kocaelispor ile Büyükçekmece Tepecikspor arasında oynanan karşılaşmayı Vali Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İl Jandarma Komutan vekili Albay Haluk Saygılı, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte izledi. İlk yarısı Kocaelispor’un 1-0 üstünlüğüyle  sonuçlanan karşılamanın devre arasında Vali Hüseyin Aksoy, maçı izlemeye gelen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı personeli ile bir süre sohbet etti.
AKSOY TÜM EKİBİ KUTLADI
Vali Hüseyin Aksoy maçın ardından yaptığı açıklamada; “Kocaeli için önemli bir maçtı ve 3 puanı kazandık. Teknik ekibi, futbolcuları tebrik ediyorum. Kocaelispor bir aksilik olmadığı takdirde bir üst lige çıkacak gibi duruyor. Kocaeli’nin bu güzel stadına daha üst liglerde futbol oynama bakımından güzel bir ortam yaratıldı. Temennimiz şampiyonluğu bu yıl almamız ve bu başarımızı yılsonuna kadar sürdürmemizdir. Bütün futbolcuları yürekten kutluyor ve kalan maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.