Kocaeli'nin Uyuşturucu Bilançosu: 98 Operasyonda 11 Tutuklama

Kocaeli'nin Uyuşturucu Bilançosu: 98 Operasyonda 11 Tutuklama

Kocaeli genelinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalara ait rakamlar açıklandı. Açıklanan rakamlara göre, son bir haftada düzenlenen 98 operasyon ve uygulamada 122 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerden 11'nin tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli Valiliği, uyuşturucuyla mücadele kapsamında, son bir haftada emniyet ve jandarma birimleri tarafından düzenlenen operasyon ve uygulamalara ait rakamları kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, 3 Haziran- 9 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen 98 operasyon ve uygulamada 122 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerden 11'nin tutuklandığı belirtildi.

ELE GEÇİRİLENLER
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen 98 operasyonda toplam 122 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 111'i tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 11 kişi tutuklandı. Bu operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler arasında 315 gram esrar, 3 kilo 877 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 89 gram metamfetamin, 89 gram skunk, 36 adet kenevir, 12 adet ecstasy, 1 gram kokain ve 39 adet sentetik ecza bulunuyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.