KOCAELİ'NİN MİNİK SAVAŞÇISI ESLEM LİNA İÇİN SEFERBERLİK:   Yardım Kampanyasında Son Viraj!

KOCAELİ'NİN MİNİK SAVAŞÇISI ESLEM LİNA İÇİN SEFERBERLİK: Yardım Kampanyasında Son Viraj!

Kocaeli, SMA Tip 1 ile mücadele eden minik Eslem Lina için kenetleniyor. Yarın, bu kapsamda büyük bir dayanışma örneği sergilenecek; Eslem Lina'nın hayata tutunması için gerekli olan tedavi masraflarının toplanması amacıyla bir canlı yayın düzenlenecek.

Akbaş ailesinin çağrısıyla, 4 Nisan Perşembe akşamı Instagram üzerinden gerçekleştirilecek bu özel yayında, Eslem Lina için gerekli olan miktarın, kalan %25'lik kısmının toplanması hedefleniyor.
Henüz 20 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Eslem Lina için başlatılan kampanyada büyük bir aşama kaydedildi; toplamda gerekli olan 1 Milyon 820 Bin Euro'nun %75'i hayırseverlerin destekleriyle toplandı. Şimdi, Akbaş ailesi ve tüm destekçiler, minik Eslem'in hayatını kurtaracak son adım için Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye'yi yardım kampanyasına destek olmaya çağırıyor.

PERŞEMBE AKŞAMI TÜM GÖZLER INSTAGRAM'DA
Eslem Lina'nın yaşaması için düzenlenecek olan canlı yayın, @sma.eslemlina ve @sma.eslemlinayedek Instagram hesapları üzerinden yapılacak. Ramazan ayının maneviyatının da yardım kampanyasına ivme kazandırması beklenirken, Akbaş ailesi fitre, zekat ve sadakaların da bu kutsal çabanın bir parçası olmasını umuyor.

NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?
Herkesin katkıda bulunabileceği bu yardım kampanyası, Valilik izni ile gerçekleştirilmektedir. Eslem Lina için bağış yapmak isteyenler, aşağıdaki IBAN numarası üzerinden Elif Akbaş adına yapacakları yardımları "Eslem Lina" açıklaması ile iletebilir:

IBAN: TR 41 0001 0005 5479 2421 2450 06

aile.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.