Kocaeli'nin Haftalık uyuşturucu bilançosu: 119 operasyonda 146 gözaltı

Kocaeli'nin Haftalık uyuşturucu bilançosu: 119 operasyonda 146 gözaltı

Kocaeli genelinde, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalara ait rakamlar açıklandı. Açıklanan rakamlara göre son bir haftada düzenlenen 119 operasyon ve uygulamada 146 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerden 6'sının tutuklandığı öğrenildi.

Kocaeli Valiliği, uyuşturucuyla mücadele kapsamında, son bir haftada emniyet ve jandarma birimleri tarafından düzenlenen operasyon ve uygulamalara ait rakamları kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamada 15 Nisan-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen 119 operasyon ve uygulamada 146 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerden 6'sının tutuklandığı belirtildi.Diğer şüphelilerin ise yapılan adli işelmler sonrası serbest kaldığı öğrenildi.


ELE GEÇİRİLENLER

Açıklamada,son bir haftada emniyet tarafından gerçekleştirilen denetim, uygulama ve operasyonlarda1 kilo 36 gram Bonzai, 604 gram Esrar, 153 gram Metamfetamin, 15 gram Eroin, 6 gram kokain,62 kenevir bitkisi, 14 Ecstasy, 6 sentetik hap, 2 tabanca, 3 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin TL para ele geçirildi. Öte yandan aynı tarihlerde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operayon, denetim ve uygulamalarda ise 136 gram Esrar, 50 gram Metamfetamin, 580 kök kenevir, 12 gram Bonzai, 29 gram Skunk, 10 Sentetik Ecza ve 2 gram Kokain Ele geçirildiği ifade edildi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.