Kocaelili şair ve yazarlar son kez toplandı

Kocaelili şair ve yazarlar son kez toplandı

 Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri 2017’nin son şiir imecesinde dün akşam SEKA Park Mevlevî Evi’nde buluştular. Kocaeli’nin faal en...

 

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri 2017’nin son şiir imecesinde dün akşam SEKA Park Mevlevî Evi’nde buluştular. Kocaeli’nin faal en eski şair ve yazar derneği olan Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği’nin 2017 yılı son toplantısı dün Seka Park Mevlevî Evi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Dernek işleyişi ile ilgili rutin konuların yanı sıra edebî sohbetlerle de ahenkli bir şekilde gerçekleşen programda, şairler kendilerinin ve pek çok ünlü şairin şiirlerini okudular.

Kocaeli Şairler Ve Yazarlar Derneği Başkanı Alptekin Cevherli; “2017 yılında dernek olarak çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. İnanıyorum ki 2018 yılına da hızlı giriyoruz ve çok daha büyük organizasyonlara imza atacağız” dedi.

3 Ocak’ta Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde İzmit Belediyesi’nin düzenleyeceği programa destek kararı alan Kocaelili şair ve yazarlar, 19 Ocak Cuma günü de Çayırova Belediyesi ile birlikte ortak bir program yapma kararı aldılar. Okunan şiirler ve edebî sohbetler eşliğinde güzel bir akşam yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.